НОВИНИ

Гешев: В един от биячите на Слави Ангелов намерихме знаме със свастики, “Моята борба” на Хитлер и чукове

Три лица са задържани за побоя над Слави Ангелов. Те са обвинени за престъпно сдружение и причиняване на телесни повреди. Това заяви главният прокурор Иван Гешев.  Тримата са обвинени и за притежание на високорискови наркотични вещества. Обвиняемите са криминално проявени, но не са осъждани лица. Действията по разследването продължават. Изготвени са и ДНК експертизи, предаде новини.бг.

“В едно от лицата беше намерена “Моята борба” на Хитлер, знаме със свастики, чукове, палки и белезници”, разкри Гешев.

“Въпреки извънредното положение колегите от МВР и прокурорите работиха активно за разкриване на престъплението. Извършен е огромен обем от работа”, коментира Гешев.

“За нас този случай беше един от приоритетните. Побоят беше атака срещу държавата. Колегите работиха денонощно, въпреки че МВР е натоварена с неспецифична работа заради извънредното положение”, заяви главният прокурор.

“Продължава да се работи в посока поръчители на побоя. Водещата версия за нападението е заради работата на Ангелов срещу хора, които са издирвани, искат да дестабилизират държавата и се намират извън държавата”, разкри Иван Гешев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *