НОВИНИ

Трима боксьори са обвинени за побоя над журналиста Слави Ангелов

Бисер Митрев и братята – боксьори Николай и Георги Асенови са обвинени за побоя над журналиста Слави Ангелов, съобщи БНТ. От прокуратурата обявиха само инициалите на тримата.
Любомир Делев и Павел Георгиев засега са разпитани само като свидетели и са освободени от ареста. В дома на един от обвиняемите е открит килим от пари. Тримата ще бъдат обвинени и за притежание на наркотици.
И тримата ще получат по три обвинения. Едното е за нанасяне на средна телесна повреда при побоя на Слави Ангелов. Другото е за притежание на големи количества от високорисковия наркотик – кокаин и третото е за участие в престъпно сдружение.

Общо 8 са били задържани за 24 часа в рамките на днешния ден, но останалите петима засега са само свидетели. По част от тях има подозрения, че са били посредници в поръчката за побоя над Слави Ангелов.
В домовете и автомобилите им е открито значително количество кокаин, както и палки, боксове, белезници, чукове, бухалки и военни димки. Разследващите имат данни за посредниците и поръчителите, но все още не са събрани достатъчно доказателства, за да бъде повдигнато обвинение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *