СВОБОДНО ВРЕМЕ

Israel News: От сто години се знае точната дата на началото на Третата световна война през 2020 г. след пандемията

Началото на Третия световна война се обсъжда не от вчера. Днес, когато човечеството е нападнато от пандемия, нейното настъпване е малко вероятно, тъй като икономиките на много страни са в лошо състояние. Това обаче не означава, че нова кървава битка няма да има в близко бъдеще.

Според BreakingIsrael News равинът Хафетс-Хаим предрекъл трети сблъсък преди век. Човекът е живял по време на Първата световна война.

След завършването й той казал, че след 25 години ще започне нова война, която ще засенчи първата по отношение на броя на жертвите. И така се случило: Втората световна война се оказа най-голямата война в историята на съвременното човечество.

Тогава равинът също добавил, че втората война няма да е последна, а третата ще се случи след 75 години.

Новата война ще бъде резултат от голяма нетърпимост между религиите. Ще избухне в Далечния Изток или в Ирак. Основното събитие, което ще навлезе в световната история, трябва да започне в периода 09.05-02.09 тази година.

Много пророци описват евентуалното начало в  края на август и началото на септември. Следователно Третата световна война ще започне, най-вероятно, през втората половина на годината, когато се очаква да затихне пандемията от новия коронавирус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *