СВОБОДНО ВРЕМЕ

Разтърсващо признание на Анди от „Като две капки вода”

Какво е да участваш в любимото на цяла България телевизионно шоу „Като две капки вода”, в условията на извънредно положение, пред празна зала? На този и други въпроси отговаря за Vesti.bg актьорът Антоан Петров-Анди, който спечели журито и зрителите с автентичното си изпълнение на песента „Заклинание” миналия понеделник.

Колко време отнема да ви гримират за всяко изпълнение? Какво правите през това време?

– Зависи от образа. Когато образът изисква лепенето на маска и рисуването на по-специални черти отнема около 6 часа. Прекарваме доста време заедно с участниците и екипа и в процес на работа имаме възможност да се опознаем.

Песен на кого би искал да ти се падне да изпълниш?

– Не мисля, че има определен образ, който бих искал да ми се падне. Понякога е много по-любопитно да пресъздадеш образ, който е далеч от теб.

Кое от изпълненията си досега смяташ за най-успешно?

– Мисля, че направих някои доста добри превъплъщения. Слави Трифонов, Маги Халваджиян, Луис Армстронг и разбира се Петър Чернев.

Кой образ бе най-труден досега?

– Определено женските образи са много трудни. Аз съм перфекционист и дори задачата да е непосилна давам всичко от себе си за да се получи.

Източник: NOVA

Оценката на кого от журито очакваш с притеснение?

– Нямам притеснение от журито. Те са професионалисти и мнението им е важно за мен. С особено внимание очаквам оценката на Юлиян Вергов, защото той е изключителен актьор, който винаги има набито око за детайла и от когото мога да науча много.

Какво е да пееш пред празна зала?

– Тъжно е. За артиста най-важното нещо е публиката. Опитвам се да се абстрахирам от празните столове и да мисля за милионите пред малкия екран.

Как се справяш в условията на социална изолация, имаш ли любимо занимание?

– За всички е трудна тази ситуация. Аз обичам да прекарвам време вкъщи и с близките си, а сега имам доста време за това. От тази гледна точка съм щастлив, но от друга страна искам всичко това да свърши и животът отново да се нормализира.

Кое е първото нещо, което ще направиш, когато паднат ограниченията?

– Ще видя баба ми и дядо ми.

Източник: NOVA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *