ЗДРАВЕ

Лечебните свойства на морковения сок

Морковеният сок помага да възстановите здравето си

Можете ли да си представите, че морковеният сок е толкова мощен? Вярвате или не, този вкусен сок може да направи чудеса.

В тази статия ще ви разкажем историята на 82-годишен мъж, който страдал от сърдечни проблеми, а лекарите му казали, че тялото му може да използва само 13 процента от сърцето.

Нищо не могло да му помогне. Лекарствата му донесли още повече проблеми.

Старецът имал сериозни проблеми с бъбреците и изглеждало, че нищо не може да го спаси. Единственият вариант бил да направят престоя му в болница по-приятен.

Изглеждал ужасно заради бъбречната недостатъчност. Мъжът не можел да уринира заради проблеми с бъбреците и лекарите използвали специална техника за лечение на този проблем. Кафявата му урина определено била лош знак, да не говорим за цялата болка, която го убивала.

Старецът поискал сок от пресни моркови и това е може би най-доброто, което някога можел да поиска. Пресният сок го спасил. Започнал да уринира и да приема по малко храна. Урината му била по-светла и имал много енергия. Лицето му отново било свежо. Ами кръвното налягане? Било по-добро от всякога. Мъжът продължил да пие сока си от моркови три пъти на ден. Всеки ден. В рамките на седмица мъжът изпитал първите признаци на подобрение.

Лекарите не можели да повярват на очите си! Мъжът бил изпратен вкъщи и той най-накрая успял да се наслади на живота си.

Това не е ли достатъчно доказателство за силата на пресния сок от моркови?

Наслаждавайте се на пресен сок от моркови всеки ден. Тялото ви ще ви бъде благодарно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *