СВОБОДНО ВРЕМЕ

Това са признаците, че починалите ви близки са до вас и че са добре

Признаците, че починалите ви близки са неотлъчно до вас са забелязвани от много хора. Смъртта на близък човек навярно е най-лошото нещо в живота на всеки. Разбира се, че ни боли до глъбината на душата ни, но ние не трябва да забравяме, че “там” при тях всичко е добре…

Мъртвите се опитват да ни го подскажат по най-различни начини. Ето 8 от най-често срещаните признаци, че нашите близки са винаги около нас.

1. Знаци чрез животни

Смъртните често идват при нас чрез животни. Те са в състояние да използват енергията на живите същества и да се появяват пред нас под формата на пеперуди, котки, калинки, птици, водни кончета и други. Животното започва да се държи по съвсем нетипичен начин: сяда върху нас, нахлува през прозореца, крещи, привлича вниманието ни и така нататък ..

2. Общуване чрез предмети

Починалите могат да оставят на пътя ни различни предмети: пера, монети, камъни. Така те искат да покажат, че ние все още сме от значение за тях и те все още ни помнят.

3. Аромати

Възможно е често да усещаме аромати, присъщи на нашите близки. Това може да бъде необичаен парфюм, специфичния аромат на пури и цигари, цветя или всяка друга миризма, която недвусмислено бихте свързали с починалия. В повечето случаи миризмата идва от нищото и също така незабелязано изчезва.

4. Музика

Мъртвите ни близки могат също да общуват с нас чрез песни. Това е особено забележимо в трудни за нас житейски периоди. Когато сте обезкуражени, починалите правят така, че да чуете песен, от която преди имате общи спомени.

5. Те ни се привиждат в сънищата

Това е един от най-често срещаните видове “комуникация” с любимите ни мъртви хора. Те често идват при нас в съня ни. При това този сън е много ярък, помни се години напред и вие не искате да го забравите. Такива сънища са светли и хубави. Ако сънят, в който ви се е явил починалия, е оставил тежък отпечатък и вие бързо искате да го забравите, значи че това е игра на вашето подсъзнание.

6. Еднакви числа

Починалите демонстрират също своята любов чрез числата. Възможно е ние редовно, на различни места, да се натъкваме на дати, които са важни и за мъртвите и за нас – рождени дни, годишнини и т.н. Също така, това могат да са повтарящи се цифри на часовника, билбордове или други познати места – 1111, 2222, 333.

7. Тишина и спокойствие

Когато починалите идват при нас в дадено помещение или стая, можем изведнъж да почувстваме спокойствие и тишина. Това чувство ни обзема внезапно и е един вид озарение.

8. Те си играят с нас

Ако сте забелязали, че в дома ви често се случват периодични прекъсвания на захранването, най-вероятно това са “трикове” на любимите ви хора. Те често ни напомнят за себе си, когато губим самообладание или сме потопени в тъжни мисли. По този начин близките ни напомнят, че те винаги са около нас.

В действителност, списъкът може да се продължи до безкрай. Ние сме включили само най-разпостранените признаци, че починалите ни близки са винаги до нас.

Те най-често се появяват тогава, когато ни е особено тежко. Нашите починали роднини не биха искали да страдаме заради дреболии и ни дават да разберем, че те са винаги с нас. Също така появявайки се, те ни съобщават, че са в покой и биха искали ние също да се чувстваме добре!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *