НОВИНИ

Гечев: Симеонов се скри в миша дупка, тези 700 милиона изчезнаха в последните 5 години, когато министър на финансите е Горанов

Прокуратурата започва да рови някои интересни сделки от дясното управление и ще стане интересно, заяви Румен Гечев от БСП в „Още от деня” по БНТ.

Като казвате, че ние сме щедри, щедри са сегашните управляващи. Те само от хазарта са подарили на хазартаджиите 700 млн. лева, те сами го установиха и го извадиха на преден план. Така че тези 700 млн.лева ние предлагаме да отидат при социално слабите хора и за основни групи хранителни стоки и лекарства, допълни Гечев.

Този, който изведе тези аргумент за някаква съпричастност на БСП към тези 700 милиона, се скри в миша дупка и не се появява. Г-н Симеонов, ако ви е направило впечатление. През 2013 година предложенията на БСП не се приемат в Бюджетната комисия. Тези 700 милиона са изчезнали в последните 5 години, когато Държавната комисия за хазарта, Агенцията за държавен и финансов контрол и министър на финансите е Владислав Горанов, а предложението за промяна в Закона за хазарта е направено от Менда Стоянова, допълни Гечев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *