НОВИНИ

Мая Манолова: Не съм се молила на Борисов да стана омбудсман, той ми се молеше да не играя за кмет, неговото е паник атака

Това е паник атака и посттравматично последствие след Ковида, това адекватно изказване ли е, отговори Мая Манолова на Борисов, който каза, че тя му се молела да стане омбудсман.

Не съм му се молила, той ми се молеше да не играя за кмет, да не се кандидатирам за кмет. С ясното съзнание, че той ще загуби изборите в София и той ги загуби, въпреки че впрегна целия ъндърграунд. Той впрегна целия подземен свят и в предните изборите, и изсипа милиони левове, така спечели вота. Как за една годна този човек не измисли нещо друго, повтаря като папагал десетки пъти, допълни Манолова.

Той е свикнал да управлява сам, но на следващите избори ще спечели новата алтернатива – гражданите, те ще станат първа политическа сила. Да, не съм се кандидатирала за дирекстор на училище, за главен секретар на Румен Петков, за депутат на НДСВ. Не съм била охранител на Тодор Живков, не съм била агент на ДС, не съм била партньор на карти на петролни босове, не съм била ортак на подземни босове, не ме търсете във вашите задкулисни договорки, Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *