НОВИНИ

Нинова: Всички гадаем за списъка с бизнесмени. С Гергов не съм се чувала от месеци

Всички гадаем какъв е списъкът на прокуратурата, може би трябва прокуратурата да излезе и да каже истината какво е установила, иначе всеки ще гадае със своя версия. Това заяви пред bTV лидерът на БСП Корнелия Нинова в коментар за оповестения от прокуратурата списък с имена на известни бизнесмени, намерен в дома на един от братята Бобокови, цитирана от “Актуално”.

За това, че името на Георги Гергов фигурира в списъка, Нинова каза, че не му се обаждала. Не сме се чували от няколко месеца, добави тя и каза, че като юрист вярва на прокуратурата.

По темата за коронавируса, Нинова каза, че след здравния проблем идва икономическият. Сега много се говори за ролята на държавата, стига се до там да се национализира. Ние сме автентичните носители на тази идея. Само преди 4 години предложихме държавата да купи ЧЕЗ.

Подкрепяме идеята за държавни бензиностанции, но оставаме с резерви за това как точно ще стане. Сигурни сме, че държавните и общински болници ще станат приоритет, коронавирусът го доказа.

Наистина се налага да има леви политики през болката и през кризата , която преживяхме, а не през разума, който опитахме да наложим. Четири пъти предложихме премахване на плоския данък и чак сега се стигна до тази дискусия по същество, подчерта Нинова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *