НОВИНИ

Шефът на КАТ с нови разкрития за камикадзето във Варна. Ден преди екшъна той е бил

Шофьорът, който вчера блъсна пешеходка и помля 7 коли във Варна е от добричко село. Ден преди да предизвика екшъна около Колелото свидетелството му за управление на автомобил е отнето заради множество нарушения. Това съобщи в ефира на Нова телевизия главен испектор Петко Камбуров – началник сектор „Пътна полиция” – Варна.

„Пешеходката е 59 годишна, изписана е от МБАЛ „Св. Анна” с контузии на таза. Към мястото са насочени екипи на полицията. Водачът е оказал съпротива при задържането му. Отказал е да бъде тестван за алкохол и наркотици”,

Шофьорът има и 20 наказателни постановления, както и 10 наложени глоби с фиш. През 2012 година книжката му е била отнета. „Като по-тежки негови престъпления мога да изтъкна, че 6 пъти е управлявал автомобил с превишена скорост. Няколко пъти е залавян да шофира автомобил, спрян от движение. В момента мъжът е задържан, намира се под охрана в токсикологията, тъй като му е поставена диагноза алкохолно и наркотично натравяне”, обясни още Камбуров.

Предстои официално да излязат пробите на шофьора, за да стане ясно дали наистина е употебил алкохол и наркотици и в какво количество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *