НОВИНИ

Първа версия за удавилите се деца в Бургас

Две деца се удавиха в Бургас в рамките на ден, след като са скочили от моста в Бургас. Това е първият фатален инцидент в морето от началото на летния сезон.

На моста на бургаския плаж има табела, която забранява скоковете от моста във вода. Децата обаче не спазват тази забрана и така се стига до трагични инциденти, както в днешния фатален ден.

Припомняме, че днес бяха регистрирани два смъртни случая – 17 годишно момче от “Меден рудник” се удави, скачайки от моста в Бургас. Докато водолазите влизат във водата, за да издирват тялото му, изплува друго тяло на 13-годишно момче от дом Ронкали.

“Хванали са се на някакъв бас, някой да скочи и още две момчета са скочили. Един приятел го видя и са си мислили, че вълнението го е бутало навътре, а го е бутало навън и аз го изкарах, защото никой нямаше смелост да го изкара”, сподели 17-годишен младеж, който е станал свидетел на трагичния случай, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Вълнението на морето днес е било един бал, но спасители коментират, че се е появило мъртво вълнение, което е характерно за месец август.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *