НОВИНИ

Още едно дете се удави, този път в язовира край Момино село

17-годишно момче се удавило на язовира край Момино село. На 4 юни четири момчета и едно момиче от село Борец отишли на язовира. Цял ден прекарали там, като си правили пикник. Надвечер решили да се къпят, а жертвата Ганчо. Д. навлязъл малко по-надълбоко. Станало му лошо, викал за помощ, приятелите се опитали да го извадят, но не успели.

Момчето се удавило, а останалите от компанията се изплашили, яхнали колелата си и се прибрали, без да кажат на никого дума за страшния инцидент. На другия ден братът на Ганчо – 25-годишният Иван. Д., подал сигнал в полицията в Раковски, че младежът е изчезнал.

Той е пояснил, че е знаел, че по-малкият му брат ще отиде на язовира. След това отишъл до мястото и открил там колелото на Ганчо, вещите му, раницата, дрехите и телефона. Било решено да се викат водолази, за да търсят трупа.

В неделя, малко преди да дойдат водолазите, тялото е изплувало. Днес аутопсия ще покаже точните причини за смъртта на момчето, но по непотвърдена информация тя е удавяне. Момчето е от ромски произход, описват като го скромно и тихо, живеело е в бедно семейство, има 7 братя, пише “Блиц”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *