НОВИНИ

Щабът отхвърли поканата за дебат с доц. Мангъров и други лекари

Доц. Ангел Кунчев коментира поканата, която той и други членове на Националния оперативен щаб получиха от доц. Атанас Мангъров и други медицински експерти за дебат по темата с коронавируса и мерките срещу разпространението на заразата у нас: С голяма изненада видях тази покана, засега предпочитам да не влизам в подробности, няма какво да дебатирам с тези хора, каза той.

Първо, когато сме… айде, да не използвам военни термини във война, трябва да има единочалие и когато се каже нещо, да се изпълнява. В момента да водим научни дискусии не е моментът, само ще объркаме хората. Не бягам от такава дискусия, но няма да им направя удоволствие аз да им осигурявам присъствие в медиите, защото видях, че една от основните им тези е, че ние сме имали достъп до всички медии, пък те нямали, допълни той.

Ами, съжалявам, но не е моя работа да осигурявам, не съм пиар на никого, коментира Кунчев.

Главният държавен санитарен инспектор допълни: Не мисля, че някой ще приеме, не съм говорил с тях, това е мое лично мнение. Не искам да влизам в подробности какво ми пишеха два месеца някои от тези хора. Ако дойде това време и това ще направя, ще покажа SMS-ите, които получавах – те са гнусни, заплашителни, с ругатни, обясни той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *