НОВИНИ

Бащата на ЛиЛана: Боже, прости им, те не знаят що вършат! Ето най-голямата престъпничка на държавата – моята дъщеря

„Боже, прости им, те не знаят що вършат”! Ето най-голямата престъпничка на държавата – моята дъщеря, една 48 килограмова млада жена на която властта с нейната маша „специализираната прокуратура” постави белезници и върна в ареста.

Това написа бащата на ЛиЛана Христо Деянов във фейсбук, цитиран от eurocom.bg.

Ето какво още пише той:

Едно от обвиненията към нея е, че е заплашвала служители на АПИ /Агенция пътна инфраструктура/ с искане на тяхната оставка за извършени нарушения!… По тази логика трябва да повдигнат обвинение на половината български народ /милиони български граждани/, защото системно искат оставката на министър-председателя…

А това че с нейния съдружник Мартин помогнаха да се спре изтичането на данни от НАП и получиха благодарности лично от Борисов, а това че бяха наградени лично от президента на България с най-високата награда за иновации „Джон Атанасов”, а това че са образовани и умни млади хора, които създадоха иновативни програми за подобрение на инфраструктурата в общините с над 250 000 последователи, а това, че и двете деца са живели винаги в културна, хуманна и цивилизована среда…, всички тези неща за специализираната прокуратура и спец. апелативния съд нямат никакво значение. Важното е да има хляб и зрелища и да се пълнят килиите с „престъпници”, за да се докараме пред Европа и Белия дом, колко сме дейни и какви борци сме срещу престъпността. Щях да им повярвам, ако досега бяха вкарали в затвора не някакви си заместник министри, а политици на най-високо ниво. А това, че убийци, изнасилвачи, наркобарони, измамници, крадци на милиарди лева и евра, както и куп други извършители на огромни престъпления са на свобода, за тях няма значение! Защо няма никакви обвинения на специализираната прокуратура към хората със сараи, лидери на партии с къщи за гости, тецове, фалшификатори на паспорти, незаконно строителство, приватизирани заводи, язовири, гори и т.н. и тн. за изчезналите милиарди евра? Къде е справедливостта, питам главния прокурор? Важното е „ЛиЛана” да е с белезници и да става шоу, а злите хора да потриват злорадо ръчички и да се кефят на нашето нещастие! Даже манипулативните медии на един омразен на целия български народ медиен бос нямат доблестта да и напишат истинското име, а използват иронично артистичен псевдоним, който от 10 години не е актуален, защото Лили отдавна не се занимава с музика!

До нас достигна информация, че докато Лили е пледирала своята защитна реч, председателят на специализирания апелативен съд Ушев, не е имал доблестта да я погледне в очите, а е гледал надолу, защото вероятно и той вътрешно е убеден, че това е един скалъпен поръчков процес и че такъв човек като Лили не е справедливо и не трябва да е в затвора. Там е място за истински бандити, убийци и престъпници!

На всички тези човечета, отговорни за злото, което се случва на моето семейство ще им кажа да не злорадстват и да не примират от кеф на нашето нещастие, защото животът е един кръговрат и винаги, когато някой направи нещо лошо и зло, съдбата непременно някога му връща с обратен десетократно по силен и неотразим мощен удар не само на него, но и на най-близките му хора, за да го заболи още повече! Това е основен закон в природата и в социологията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *