СВОБОДНО ВРЕМЕ

Бракоразводни адвокати посочиха най-странните поводи за развод!

Женените двойки се вричат във вечна и свята любов, но понякога малките неща преобръщат каруцата. Бракоразводни адвокати от Великобритания и САЩ посочиха най-странните поводи за развод. 

Така например двойка с 2 години брак се развела, защото жената се ядосвала, че мъжът не преставал на храни кучето и то станало дебело. Очевидно жената била загрижена и за теглото на бъдещите им деца.

Друга пък поискала развод, тъй като новоизлюпеният й съпруг искал да вземе майка му на медения им месец. Причината – той все още сучел мляко от нея. Разривът при друга двойка настъпил заради домашната котка. Жената я наричала Снежна топка, заради бялата й козина и искала да я храни само с течна храна и пилешки гърди.

Мъжът наричал котката Лили – също заради бялата й козина, но искал да я храни само със суха храна. Това довело до непоправим разрив между двамата. Любопитното в случая е, че при бракоразводното дело всеки един от двамата искал попечителство над котката, но е и над трите им деца – на 15 месеца, на 4 години и на 6 години, пише Дейли Мейл.

Двама пък се развели още в деня на сватбата. Младоженецът започнал да танцува със сестра си, но булката поискала да се намеси. Сестрата обаче опитала да я удари, но вместо нея ударила сестрата на булката. Заформило се масово меле, а булката поставила условие на младоженеца да избира – нея или сестра му. Той избрал сестра си.

Според друга интересна история краварка се омъжвала седем пъти. Един път се развела, тъй като мъжът и бил прекалено хубав и тя не можела да му има доверие. След това пък натирила друг, защото не й купил правилния хот дог, за който го била изпратила.

Понякога нещата изглеждат много лесни, но се оказва, че не е така. При адвокат отишли две двойки, които се познавали от 15 години. Съпруг А решил, че харесва съпруга Б, съпруга А решила, че харесва съпруг Б. Всичко било взаимно. Развели се накуп още същия ден. След седмица съжителство отново дошли вкупом при адвоката и поискали отново да се оженят, връщайки старата конфигурация. След това заживели дори по-щастливо отпреди.

Мъж пък се развел с жена си, заради нейната пристрастеност към играта Бинго. Ходела в залата 10-12 пъти седмично. Дотук нищо толкова необикновено, освен една подробност – тя била на 82, а той – на 86. Жена пък се развела с мъжа си поради две непреодолими пречки – нямал достатъчно косми на гърдите и не карал колата достатъчно бързо. Тук трябва да се отбележи, че това станало през 70-те години, когато косматите мъже бяха на мода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *