СВОБОДНО ВРЕМЕ

Деси Слава отпразнува 24-тия рожден ден на половинката си – ето и порасналия им син (Снимки)

Гласовитата Деси Слава тези дни имаше чудесен повод за празник – мъжът на живота ѝ и баща на детенцето ѝ, Благой Найденов , отпразнува 24-тата си годишнина .

Спортистът, известен още като  Малката Кобра , всъщност имаше рожден ден на 9 юни, но певицата качи стори в Инстаграм едва преди броени часове.

От снимките разбираме, че таткото е прекарал личния си празник в компанията на двамата души, заемащи специално място в сърцето му, а именно любимата му жена и техният син.

Партито се е състояло в столично заведение, става известно от снимките.

Десислава семейство

На изображението блондинката е облечена в бежов костюм на змийска шарка, косата ѝ е прибрана на дълга опашка, а визията ѝ се допълва от чифт големи висящи обеци. Тя носи на ръце втория си наследник Борис, който се появи на бял свят преди 3 години в края на месец декември.

До тях, деликатно прегърнал Деси Слава, стои и рожденикът. Прави впечатление, че традиционната торта, представляваща неизменна част от подобни събития, е заменена с домашно приготвен десерт с три свещи, който Благой държи в едната си ръка.

Деси Слава и Найденов, който е по-малък от нея със седемнайсет години, се запознават преди почти пет години, при това по странно стечение на обстоятелствата. Тя се натъква на статия в пресата, според която преживява тогавашната си раздяла с ММА боеца Светлозар Савов, заменяйки го с олимпийския шампион по бокс. Но всъщност двамата не се познават…

Десислава мъж

Тогава публикацията е придружена от тяхна обща снимка, направена по време на участие на певицата, на което Благой присъства. По случайност фотографът на заведението заснема как пеещата изпълнителка сяда за кратко на масата на спортиста. Именно оттам тръгва и мълвата, макар в действителност те да не са си разменили и една дума.

семейството на Деси Слава

Материалът провокира любопитството на Деси Слава и тя взема решение да потърси младия мъж в социалната мрежа. Първото съобщение обаче идва от него. Така те си пишат в продължение на няколко дни, преди да излязат на среща.

Минава доста време, преди да се заговори отново за отношенията им, което е добре дошло за тях, понеже не искат да насочват светлините на прожекторите към себе си още в самото начало. След няколко месеца в медията отново се появява техен общ кадър, който слага край на „тайната им“.

За 21-ия му рожден ден блондинката честити хубавия повод на Найденов, който вече се е появил във видео клипа към песента ѝ „В друг живот“, наричайки го „любов моя“.

Покрай коледните празници на 2018 г., година след раждането на Борис, се писа, че двойката се е разделила, понеже Деси Слава е хванала любимия си в изневяра. Няколко месеца по-късно излязоха редица материали, че тя е намерила сили да му прости и те отново са заедно.

В Инстаграм профила си боксьорът не спира да показва радостта си от бащинството и неговият наследник често присъства на кадрите, които качва.

Източник: dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *