СВОБОДНО ВРЕМЕ

Коя е тайната дъщеря на Брад Пит и Дженифър Анистън? Ето момичето, за което всички говорят (Снимки)

Преди да срещне Анджелина Джоли и двамата да станат едно от най-обсъжданите семейства, Брад Пит всъщност бе женен за  Дженифър Анистън . Двамата дори бяха една от най-обичаните двойки в Холивуд и щастието им обещаваше да бъде вечно.

Феновете им дори с трепет очакваха появата на общ наследник.

Но ето че снимките на филма „Мистър и Мисис Смит“ промениха всичко из основи. Именно на тях Брад срещна фаталната Анджелина Джоли, която се влюби в Пит на снимачната площадка и буквално го открадва от Анистън.

Дълго време феновете на двете дами се мразеха и дори имаше война между тях в социалните мрежи. Актрисите никога не са говорили за вражда помежду си и умело избягваха подобни въпроси на червения килим.

Брад и Дженифър

След като Пит се раздели с Джоли, се заговори за възраждане на отношенията между него и Анистън. Слуховете се засилиха още повече, когато двамата се засякоха зад кулисите на наградите „SAG“ и размениха няколко мили момента, които бяха уловени от камерите. Усмивките, ръцете и близостта им не останаха незабелязани от феновете, които все още стискат палци любимците им да се съберат.

Засега двамата актьори са сами, но нов слух се появи в Холивуд. В звездните среди се говори, че Брад и Дженифър имат дъщеря , която пазят от светлините на прожекторите. Засега официално се знае, че Пит има шест деца, които споделя с Анджелина Джоли. Три от тях са осиновени и всяко от тях са от различна раса.

Обща дъщеря

Дали обаче Брад и Дженифър имат обща дъщеря ? Всъщност, не. Момичето, за което всички говорят, се казва Сидни Пит и е племенничка на Пит. Тази година дори завърши престижен американски колеж, а източник до актьора споделя, че той е изключително горд с това. Като подарък Брад е изпратил ключовете от къщата си в Санта Барбара и я предоставил за ползване на Сидни.

Брад Пит и Сидни

Момичето се ражда когато Анистън и Пит са все още женени. Сидни веднага се привързва към екранната Рейчъл и все още я нарича леля Джен. Според източник, това сериозно е дразнело Анджелина Джоли, когато тя е споделяла живота си с Брад.

Сидни Пит

Дженифър Анистън и Брад Пит са възприемали Сидни като своя дъщеря, тъй като двама никога не успяват да имат деца. „Те дори има нейна снимка, която са сложили в рамка“, казва близък до бившите съпрузи. Той допълва, че актьорите са се надявали да имат малко момиченце, което да си играе със Сидни.

Все пак до общо дете не се стига, а през 2018-та година Анистън сподели, че майчинството сериозно я плаши, предават от tialoto.bg.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *