НОВИНИ

Румен Гечев взриви пленума на БСП: Кандидатите за лидер да кажат имат ли зависимости от Борисов и Пеевски

„Искаме от всеки кандидат за председател на БСП да декларира изпълнява ли обществени поръчки възложени от представители на ГЕРБ и има ли икономически или други зависимости от Бойко Борисов и Делян Пеевски?“. Румен Гечев предложи това да бъде критерий за избор на председател на БСП, пише glasove.com.

„Къде се намирате? Конгресът е решил да има пряк избор. Колкото и да се напъвате, пряк избор ще има. Харесва или не харесва, народът ще решава. Който не желае, да отива в друга партия където има анархия. Тук има ред!“, заяви в емоционалното си изказване проф. Гечев.

По време на бурната дискусия на извънредния пленум на БСП, който се провежда на „Позитано“ 20, стана ясно, че преди пет години в редиците на партията са поддържани членове-фантоми.

За това заяви пред съпартийците си Атанас Костадинов: „За кого е тайна, че се подписват нереални членове? През 2015 г. в Якимово имаше 500 членове. Тогава общинският председател на партията ми каза, че ръководството от София му е наредило да надписва членове“.

Костадинов настоя веднъж завинаги да бъде решен този проблем.

Заседанието на Националния съвет на БСП продължава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.