НОВИНИ

Румен Гечев взриви пленума на БСП: Кандидатите за лидер да кажат имат ли зависимости от Борисов и Пеевски

„Искаме от всеки кандидат за председател на БСП да декларира изпълнява ли обществени поръчки възложени от представители на ГЕРБ и има ли икономически или други зависимости от Бойко Борисов и Делян Пеевски?“. Румен Гечев предложи това да бъде критерий за избор на председател на БСП, пише glasove.com.

„Къде се намирате? Конгресът е решил да има пряк избор. Колкото и да се напъвате, пряк избор ще има. Харесва или не харесва, народът ще решава. Който не желае, да отива в друга партия където има анархия. Тук има ред!“, заяви в емоционалното си изказване проф. Гечев.

По време на бурната дискусия на извънредния пленум на БСП, който се провежда на “Позитано” 20, стана ясно, че преди пет години в редиците на партията са поддържани членове-фантоми.

За това заяви пред съпартийците си Атанас Костадинов: „За кого е тайна, че се подписват нереални членове? През 2015 г. в Якимово имаше 500 членове. Тогава общинският председател на партията ми каза, че ръководството от София му е наредило да надписва членове“.

Костадинов настоя веднъж завинаги да бъде решен този проблем.

Заседанието на Националния съвет на БСП продължава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *