СВОБОДНО ВРЕМЕ

Мъж хвана жена си в изневяра и ѝ отмъсти жестоко, тихо и кротко

Мъж хвана приятелката си с друг мъж и си отмъсти жестоко. Историята му се появи преди дни в Reddit и стана повод за бурна дискусия в мрежата, пише jenata.blitz.bg.

Потребител с ник Deadlock1989 сподели с всички как приятелят му Джек се е разделил с гаджето си Джил след 5-годишна връзка.

Година преди всичко да приключи, Джил останала без работа. Парите не ѝ стигали и не можела да плаща кредита, който изтеглила, за да си купи кола.

Джек не можел да гледа как любимата му страда и затова решил да поеме разходите ѝ. Той плащал не само кредита за лекия автомобил, но и всички разходи за обслужването му.

“Мина година, а Джил все още беше без работа. Но не защото работодателите ѝ отказваха, а защото беше  много мързелива. Докато Джак печелеше пари, тя по цял ден лентяйстваше”, разказва Deadlock1989.

Един ден Джак решил да изненада Джил и си тръгнал от работа малко по-рано. Пред входа на дома си видял чужда кола. Това му се видяло малко съмнително и затова се приближил тихо до прозореца на къщата и надникнал през него.

И грозната истина лъснала пред очите му – докато той се бъхтел неуморно, любимата му му изневерявала с друг мъж!

Джак решил да не прави сцени. Той просто се качил в колата си и си тръгнал. А когато се прибрал, провел малко разследване. С помощта на Facebook успял да разбере как се казва любовникът на Джил. Установил също така, че вече половин година двамата се срещат зад гърба му.

“Тогава той побесня и реши да си отмъсти. И знаеше най-добрия начин, по който да го направи”, добавя Deadlock1989.

Джак спрял да плаща кредита на Джил, свързвайки услугата за автоматично плащане към нейната сметка. “Трябваше само да изчака до края на месеца, за да се наслади на отмъщението си“, добавя приятелят му.

Времето минавало, а Джил не можела да плаща нищо с картата си, защото по сметката ѝ нямало никакви пари. Когато се обадила в банката, разбрала, че месечното плащане на кредита се покрива със средства от картата.

Объркана, Джил позвънила на Джек и го попитала какво се случва. “Зная, че ми изневеряваш. А аз не смятам да плащам за колата на бившата си”, казал той и ѝ затворил телефона.

В крайна сметка тя била принудена да върне колата. “Сега се придвижва с автобуса”, пише в заключение авторът на публикацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *