НОВИНИ

Пуснаха под домашен арест редицивиста, прегазил жена в Самоков

Рецидивистът на пътя, прегазил жена в центъра на Самоков бе пуснат под домашен арест. Решението е на Районния съд в града и е окончателно.

Инцидентът стана на 12 юни на метри от районното управление в Самоков. 24-годишният шофьор седнал зад волана след употреба на наркотици и прегазил служителка, обслужваща платената зона за паркиране в Самоков. След това избягал от мястото на инцидента. При направения тест за употреба на наркотици в кръвта му е отчетено наличие на кокаин и марихуана.

Пострадалата жена се намира в столичната болница “Света Анна”. Състоянието и продължава да е тежко.

Полицаите установили освен всичко, че водачът е и с предишни провинения – шофира още преди да навърши пълнолетие, а освен всичко неведнъж сяда зад волана под влияние на опиати.

Районният съд в Самоков реши да пусне 24-годишният шофьор под домашен арест. Прокуратурата ще протестира съдебното решение. От държавното обвинение са поискали постоянен арест за Делигълъбов с мотива, че може да напусне страната и да се укрие. Съдът обаче е решил, че домашният арест е най адекватната мярка за неотклонение в случая, информират от bTV.

ФрогНюз припомня, че преди няколко дни съдът разглежда делото срещу Лиляна Деянова – ЛиЛана и нейният съдружник Мартин Димитров. Те са обвинени за участие в ОПГ и злоупотреба с европейски средства, а освен всичко обвинение бе повдигнато и на бившата дуетна половинка на певицата. ЛиЛана поиска от съда домашен арест, но то бе отхвърлено.

Източник-ФрогНюз

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *