СВОБОДНО ВРЕМЕ

След разбитата уста, Андреа се появи със зверски синини по ръцете – кой ѝ го причини? (Снимки)

След като преди няма и месец певицата Андреа пусна шокираща снимка с разбита уста в социалните мрежи (която много бързо бе изтрита от профила ѝ), ето че сега по тялото ѝ личат нови подозрителни синини .

Новите белези по ръцете ѝ накараха феновете й да се запитат отново ли е станала жертва на насилие? Това е вторият път, в който певицата „цъфва“ във виртуалното пространство със синини по тялото си, откакто взриви скандала на годината.

А именно, че е била страна в любовен триъгълник и във връзката й с боксьора Кубрат Пулев е имало и трети човек – брокерката Розали Петрова, с която Кобрата се оказа съсобственик на имот в центъра на София.

Припомняме, че дни след разкритието си Андреа обиколи Мрежата с посинени устни.

А сега петна, наподобяващи избледнели синини от здраво стискане, се появиха по ръцете й. И макар фокусът на последните й снимки да бе току-що изрисуваният грим от майстора на макиажа Кирил Чалъков, белезите не останаха незабелязани от почитателите на певицата.

Андреа синини

Притеснени, в коментарите под кадрите те запитаха звездата какво се е случило с ръцете й. Не последва отговор от нейна страна, което само разпали допълнително любопитството им.

Андреа грим

Съмненията че наравяванията може да са направени допълнително на кадрите с фотошоп, отпаднаха, след като Андреа качи и няколко видеа на стори – при тях също белезите ясно личаха.

Пълното мълчание на певицата след разкритието й за любовния триъгълник допълнително наля масло в огъна и накара феновете й да се чудят – дали се е стигнало до разпра с разобличената любовница Розали или на Кобрата му е писнало и е решил да усмири Андреа, недоволен от разкритията й.

В края на миналия месец из някои медии се появи информация, че Андреа се е жалвала в полицията от спортиста, но официално потвърждение за това засега няма. Самият той преди дни в интервю пред Ники Кънчев коментира раздялата им така: „Андреа е уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някой толкова дълго просто ей така. За съжаление не успяхме да се съчетаем. Когато в една връзка и двамата са известни, е много трудно. Аз ще приема вината за това, че с нея не успяхме“.

Андреа полиция

Снимка на Андреа пред стаята на дежурния полицай в „Пирогов“ се споделя из Мрежата между феновете на певицата. Най-вероятно някой от тях е успял да я заснеме. Не е ясно кога е направен папарашкият кадър.

Източник: ПИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *