НОВИНИ

Това удоволствие ни струва 98 милиона лева!

Пропадна магистралата, която без да е официално открита, беше пусната за движение, за да може Борисов да отчете дейност и личен пиар.

ЕТО ВИ ГИ МАГИСТРАЛИТЕ МУ

Магистрала “Европа” пропадна на Лот 2 до Драгоман. Която, без магистралата да е официално открита, беше пусната за движение, за да може мутрата да отчете дейност и личен пиар. Колко ни струва това удоволствие 98 МИЛИОНА ЛЕВА!!!

Дори при бегъл поглед от неспециалист се вижда, че асфалтът е положен като варак и явно под него няма необходимия пълнеж и дренаж. Както се казва, строителят си е оставил ръчичките! И да добавя, че в България няма екстремни температури, земетресения и прочие бедствия, с които ГМР да оправдае тоталната некадърност, видна отвсякъде!!!

Гербавите фитки се радват на магистралите Му. Но не виждат, че тези магистрали убиват и осакатяват. Потрошават колите. А иначе пари от тол-такси събират, нали?!? Пестят от материали и работници /всички сме свидетели по магистралите как един работи, а около него 20 препечени подпират лопатите и обсъждат световния мир…/. Защо пестят ли – ЗАЩОТО ПЪРВО СА СИ ПЛАТИЛИ КОМИСИОННИТЕ, ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ ПОРЪЧКАТА.

Пропадна магистралата, която без да е официално открита, беше пусната за движение, за да може Борисов да отчете дейност и личен пиар

Снимка: balcanec.bg

Това е истината за магистралите Му. И те ще приключат с мандата му, защото явно не издържат повече от четири години и трябва да се ремонтират и ремонтират и ремонтират….перпетуум мобиле за корупцията.

И да попитам къде е Гешев – или пак лови някой джебчия по селата, докато държавата троши 98 милиона лева, без някой да се интересува?!?

Елена Гунчева
Източник-dunavmost.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *