СВОБОДНО ВРЕМЕ

Животът на Галка се преобръща за пореден път!

Бившата нежна половинка от дует „Каризма” е започнала да инксира солидни приходи от реклама, след като приключи участието си в шоуто на Нова тв „Като две капки вода”.

Откакто се завърна в България, Галка се е превърнала в магнит за всякакви фирми, които я канят да им стане рекламно лице.

Певицата окончателно се е отказала да се връща в Лондон, където живя с години, и смята да мести в София бизнеса, който развиваше там.

Само за около седмица Галя е била затрупана от оферти за реклами, основно от страна на чужди фирми. За договори са я търсили поне 4 модни марки, включително за бельо и бански костюми, и няколко производители на бижута и козметика, пише „Уикенд“.

Предложенията на всички тях са едни и същи – да изпратят на певицата от своите продукти, с които тя да се снима и да публикува снимките на страниците си в социалните мрежи.

За тази услуга ще получи заплащане по договаряне. Поне до момента не е известно звездата да е отказала дори и едно от тези предложения. На всички оферти тя отговоря с изречения от типа на: „Да, звучи чудесно!”. Изброените компании са само тези, които открито са ѝ предложили сътрудничество на страниците ѝ в социалните мрежи.

Малко повече от 3 месеца след като се прибра в България след години отсъствие от страната, бившата партньорка на Миро в „Каризма” сериозно се е заела да се развива като звезда в социалните мрежи. След приключването на „Капките” тя се старае да поддържа интереса към себе си, като пуска любопитни клипчета от дома си.

Наскоро например показа видео, в което танцува и пие кафе по халат, с коса, увита в кърпа, все едно излиза от банята, като обаче е гримирана и с ярко червено червило на устните. За отрицателно време клипът събра толкова голямо одобрение от страна на феновете, че на свой предизвика още няколко компании да я потърсят с предложения за съвместна работа.

Говори се, че Галка вече окончателно се е отказала да се връща в Лондон. В момента певицата търсела начин да премести у нас бизнеса, който развиваше там в последните години. Както е известно, на Острова тя ръководи компания за организация на събития, от която печели доста добре. Но след като си припомнила светлините на прожекторите и сладостта на славата, звездата не можела да си представи, че за втори път в живота си доброволно ще се откаже от тях. Когато напусна България, била разочарована от решението на Миро да работи сам.

Сега вече била достатъчно силна, за да се справи и без него до себе си, макар да не крие, че по-приятно ще ѝ бъде, ако отново работят заедно. Галя била категорична, че ще поне за момента остава в България и ще се опита да възроди музикалната си кариера. В същото време ще движи фирмата си от разстояние, доколкото това е възможно. Какво обаче ще прави с мъжа до себе си, който е англичанин и поне за момента продължава да живее в Острова? Засега отговорът на този въпрос не е известен. Не е изключено въпросният мъж също да се премести в София поне засега.

Източник: За жената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *