НОВИНИ

Подробности за жестокото двойно убийство в Казанлък

Около 2:00 часа през нощта на телефон 112 в града е бил подаден сигнал от съседи на ап. В, бл. 15 от жк. „Източно“ за странни шумове. При пристигането си на адреса униформените установили, че зад двете заключени врати се чува вой на куче. След разбиването на вратите вътре са били открити все още топлите тела на собственика на гарсониерата и на наемателя – 44-годишния Жельо и 36-годишния Николай.

По тях имало множество прободни рани от хладно оръжие. В стаята са открити множество бутилки алкохол. Лицето на единия от мъжете е било нахапно и обезобразено. Предполага се, че това е сторено от расовия пес на собственика, куче от породата дого аржентино. Според съседите късно вчера Жельо и Николай поръчали на таксиметров шофьор да им занесе голямо количество бира и пица. По-късно през нощта последвала и нова поръчка, но таксиметровият шофьор отказал. В стаята е намерен мобилен телефон, от който малко преди полунощ е направен опит да се набере телефон 112, който останал неуспешен.

Двамата мъже не са криминално проявени, съобщи началникът на ВПУ-Казанлък Христо Петров. Предполага се, че става дума за възникнал пиянски скандал. Собственикът имал малка строителна фирма, той работел като шпакловчик. Наемателят се занимавал със животновъдство. Извършват се допълнителни огледи. Кучето е прибрано от служители на общинския приют.

Източник-факти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *