СВОБОДНО ВРЕМЕ

Таро прогнозата на Анжела Пърл от 15 до 21 юни-БЛИЗНАЦИ, започвате мощен период! ВЕЗНИ, ще жънете успехи!

Овен

Арканата Луна е карта на грешките. Всичко не е както изглежда.

Вашите мисли са много измамни сега. Бъдете внимателни, не се доверявайте на никого и не се съгласявайте на нищо, рискът от неразбиране е твърде голям.

В същото време Луната не казва, че имате лоши перспективи, не, тя просто предупреждава, че сега всичко е твърде мъгливо. Нека „нощта“ си отиде. По-късно ситуацията ще стане по-ясна.

Телец

Рицар мечове – Арканата предупреждава, че действате рано. Не бързайте с главата напред в нови перспективи, колкото и примамливи да изглеждат – резултатите от подобни действия може да не са това, което очаквате. Губите дискретност и от това сте в противоречие с емоциите си. С това отношение е лесно да се направи грешка, да се тръгне по грешен път. И в този случай ще влезе в сила основният закон на Вселената: ако тръгнем по грешен път, губим късмета си. Бъдете внимателени.

Близнаци

Арканата Четири меча посочва, че вие чакате края на период.  Искате да се върнете към активност, към предишни интереси. Картата обаче предупреждава, че това е ненавременно и дори не е необходимо. Бавният поток също е движение. Да, нека има внимателни стъпки, трябва по-добре да планирате, може би дори да спрете напълно и да помислите внимателно още веднъж, преди да се втурите в битката. Картата Четири меча не е най-положителната карта. Опитайте се да бъдете по-мъдри, не позволявайте на тревогите, страховете, ревност и завистта да завладеят мислите ви. Сега отрицателното отношение може да наруши всичките ви планове.

Рак

Асо жезли (обърнат) Тази карта в обърната позиция казва, че все още е много рано да се действа. Не сте готови: не сте измислили всички подробности или нямате достатъчно сили да мислите. Изчакайте с бързия старт, вашите планове все още не са се сбъднали и някои промени няма да се случат: дори и да бъдат обещани, споразуменията най-вероятно ще бъдат нарушени. Картата ви съветва да „млъкнете“, защото идеите ви все още не са узрели, ще бъдете предразположени към неразбиране на ситуации, което може да доведе до проблеми.

Лъв

Арканата Кула – Най-тежката Таро карта.  Експлозията е неизбежна. Дойде време да се освободим от всичко невярно и единственият начин е унищожаването на стремежите на човека, неговите принципи и в какво вярва. Колкото и да е трудно, Кулата лекува живота ни от всичко, което го трови, унищожава застояли ситуации, които пречат на растежа. Кулата изважда човек от обстоятелствата, които го ограничават, нарушава дългогодишното състояние на нещата. Време е да влезем в бъдещето под грохота на останките от миналото.

Дева

Рицар на чашите (обърнат) Картата предупреждава за трудности във връзките и контактите, евентуално илюзии, които затъмняват ума. Срещите ще бъдат отложени; може да възникнат забавяния при решаване на проблеми и конфликти. Арканата казва, че вие ​​сами отчасти сте виновни. Бягате от реалността и по пътя се раждат измамни мисли и образи, замъци във въздуха. Не искате да видите какво всъщност се случва, като по този начин мамите себе си. Струва си да запомните: когато бягате от нещо, то ви притежава. Опитайте се да погледнете ясно на ситуацията и не вярвайте на всичко, което ви казват.

Везни

Отшелникът – Една от най-дълбоките карти Таро. Тя говори за познаването и приемането на себе си. Почти всички неприятности в живота произтичат от факта, че хората не се познават добре, заместват вътрешното с външното. Сега е време да се оттеглиш в себе си, да се включиш в духовно самоусъвършенстване, да се опиташ да разбереш по-дълбокия смисъл на това, което ти се случва и какво наистина искаш.

Скорпион

Шестица пентакли (обърната) е картата на „измамници“: хитростта ще получи своето, а мнозина ще останат измамени. Е, струва си да обърнем внимание на финансовите въпроси по-внимателно и разумно, ако не искаме да бъдем измамени. Важно е да следите парите, сега разходите могат да надхвърлят приходите поради неразумност. Предупреждението на Арканата обаче може да важи и за състоянието на ума: инвестираме повече, отколкото получаваме, и навлизаме в период на дисхармония. Внимавайте за всички разходи в живота си, в противен случай това ще завърши със загуба.

Стрелец

Арканата Умереност (обърнат) говори за дисхармония, че нещо се обърква. И проблемът най-често е, че сте били прекалено импулсивни, държали се безмислено, небалансирано. Може би сте взели повече, отколкото трябва, нарушавате нечии граници и това води до конфликт – с другите или със себе си. Урокът на тази карта е, че просто трябва да намерите хармония сега, да разберете от какво наистина се нуждаете и тогава ще се установи връзката с външния свят.

Козирог

Двойка Мечове – бъдете спокойни, твърди и разумни в решенията си, не действайте набързо, предупреждава Арканата. Ако чувствате, че сте объркани, по-добре е да отстъпите, да погледнете ситуацията без емоции, да я оцените реалистично и ще вземете решение. Картата ви съветва да изчакате и да видите по-добре, особено ако е трудно да решите какво да изберете и какво да направите. Дайте си време да помислите, разберете, овладеете чувствата и емоциите си. Това е компромисна карта. Но понякога може да стане най-лошото от алтернативите, по-добре да не бързате.

Водолей

Осмица пентакли – Помислете рационално, махнете „розовите очила“ и тогава ще започнете да се движите напред – това е съветът, който дава тази карта Таро. Да, ще трябва да положите усилия, но ако работите усилено, плодовете няма да ви карат да чакате. И все пак тази карта не е за резултати, а за създаване. За получаване на удоволствие от самия процес, способността да се подхожда творчески към всеки въпрос – било то работа или любов. Осмица пентакли не обича собствения интерес, нетърпението, подходът „какво ще има за мен?“ Тя обещава успех само на онези, които правят всяка стъпка по своя Път с положителна енергия, с любов към другите. Вникнете в детайлите, наслаждавайте се на всеки момент, работете усилено и тогава вашето желание ще се сбъдне.

Риби

Арканата Обесеният предупреждава, че няма да е лесно. Но вие ще натрупате ценен опит. Картата казва, че трябва да научите някакъв урок и в по-голямата си част това ще бъде свързано със смирение. Събитията ще се развият, така че ще бъдете вързани ръка и крак. Прекарайте сегашното си време, развивайки духовните си качества. Обесеният ни учи на приемане и смирение, търпение и спокойствие, независимо от обстоятелствата. И когато стигнете до това разбиране, ще научете урок и животът ви ще се обърне в другата посока.

Източник: За жената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *