НОВИНИ

Борисов: Оставаше само едно момченце да има до мен на спалнята (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов направи коментар за неговите снимки, публикувани в социалните мрежи. За кадрите се твърди, че са направени в спалнята на премиера.

“Нашите политически противници днес удариха дъното. Омразата към нас започна от момента, в който извадихме страната от една орбита и с придобиването на самолетите F-16 я прехвърлихме към истинската евроатлантическа ос”, заяви той, цитиран от Нова ТВ.

„И какво получаваме? Компромати и манипулации! Аз всеки ден предупреждавах, че това ще се случи. В учебниците на КГБ е написано, че трябва да създадеш такъв компромат, с който да отвратиш и самия герой на снимките”, коментира още Борисов.

Според него всичко това е нагласено още преди година, тъй като тогава мокетът в спалнята му бил такъв, какъвто е на снимките. „Оставаше само едно малко момченце да има до мен на спалнята”, каза още премиерът.

„Заплахите идват не от кого да е, а от държавния глава, от обединителя на нацията. За да не е само той в калта, дай да ме вкарат и мен там. Ние сме жертва, а не инициаторите на всичко това”, каза още министър-председателят.

 

„На форума в Давос ни демонстрираха как се правят такива неща. За такива цели са създадени цели звукозаписни студия”, обясни Борисов. И категорично заяви, че политическите му съперници прибягват до подобни прийоми, защото „видяха, че на избори не могат да ни бият”.

Той говори и за изтеклия преди дни запис, за който се твърди, че е телефонен разговор между него и неизвестен събеседник. „Всички от ГЕРБ са от 20 години с мен и могат да кажат дали пия, камо ли да фъфля”, заяви Борисов.

Източник-факти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *