НОВИНИ

Марешки: За премиера ще бъде добре, да се докаже пред хората, че записът с него е фалшив

Нека видим дали ще има вот на недоверие към правителството от БСП, да видим мотивите, тогава ще решаваме дали да подкрепим евентуалния вот, каза Веселин Марешки по БТВ.

Не бихме казали, че по време на прехода някой може да излезе с чисто лице и да говори по темата за корупцията. Анкетна комисия, която да разследва корупцията в целия преход, с две ръце сме за нея. Всеки един сигнал за корупция и разобличаващ се, трябва да бъде разследван от прокуратурата, допълни Марешки.

Относно записа, който се появи с гласа на Борисов, политическата обстановка е кална. За премиера ще бъде добре това да се докаже пред хората, дай боже да е фалшиво, защото считам, че не е нормално такъв диалог, няма човек, на който да му хареса, това което чува в този запис. Надявам се това да не е истина, както премиерът твърди, че е фалшив, надявам се да е така.

Няма право човек с нисък морал, който преди това в друг запис е уличен, че устройвал жена си, опитвал се да стъпква нещо, той да бъде говорител на тези неща. Трябва да има някаква равнопоставеност и някакъв морал, когато излизаш и казваш нещо, трябва да мислиш ти какво си правил, имаш ли право, самият ти чист ли си. Оставяме кой крал, нали разбирате, че мандатът свършва, хората не живеят добре, и на президентът мандата свършва, нищо хубаво не се случи по време на неговия мандат, каза още Марешки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *