НОВИНИ

По следите на снимките от спалнята на премиера!

Скандалните снимки, които се появиха с премиера Бойко Борисов в сайта „Афера“ са идентични със спалнята му, от която през 2012 г. той позира за списание LOVE style. Там се посочва, че стаята е в служебния му дом на ул.”Секвоя”, в столичния квартал ”Бояна”.

Вижда се, че нощните шкафчета са еднакви, спалнята и стените нощни лампи също. На част от новите снимки се вижда и  дървената рамка върху радиатор. Същата се вижда и в публикацията от 2012 г.

Три от скандалните снимките са правени с „iPhone 6“. Това показа проверка на Фрог на метаданните на публикуваните кадри в „Афера“.  На някои от фотосите се вижда и датата на която вероятно са направени.

Снимка, на която се вижда, че в чекмеджето има кюлчета със злато е маркирана с дата на създаване – 3/9/2014 в 1:29 часа.  Друг от кадрите обаче е от 1/4/2019 в 4:25 часа след обяд. Снимката, на която се вижда, че Борисов спи е озаглавена „Bace_nanka“.  Тя е заснета в 6:14 сутринта също с „iPhone“.

.

 

На други от снимките метаданните са изтрити преди да бъдат изпратени, което навежда на мисълта, че не са от един и същи източник, а снимащите са повече от един. Това се потвърждава и от различните чаршафи върху спалнята, както и от различното съдържание на чекмеджето в нощното шкафче, което е основен фокус на кадрите.

Източник-Фрог Нюз

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *