НОВИНИ

Николина Ангелкова: Поведението на Цветанов не е мъжко. ГЕРБ го създаде

Изключително съм отвратена от това, което се случва, заяви министърът на туризма Николина Ангелкова по Нова тв, цитирана от “24 часа”.

“Вместо битката да се води с политики, се води с компромати. Това е дъното. Поведението на Цветан Цветанов не е мъжко, не е достойно. Не разбирам как структурата, която те е създала като политик, да се е променила толкова, че вече да не става. Ще устоим, защото имаме работа. Защото имаме важна работа. Възможни са всички сценарии. Как си представяте, че вас може да ви снимат докато спите”, допълни тя.

“Абсурдно е да се твърди, че тапите са нарочни, за да отидат хората на родното Черноморие. За това бяха виновни гръцките власти. Премиерът искаше да отвори границите още от 1 юни. Всеки трябва сам да реши къде да почива. Но не разбирам как това, което се случва при съседите, трябва да е инспирирано от нас”, допълни Ангелкова.

“Да има сигнали, които отвращават хората. Но те се превръщат в нещо нарицателно, които удрят по хората, които работят здраво, за да предлагат добър продукт. Има един малък процент, който разваля всичко. Плажните принадлежности не трябва да се смесват с търговската площ. Конкретното нарушение с 8 лева кафето има предупреждение и ще бъде санкциониран, ако продължава. Защото става въпрос за допълнителна търговска площ. И липсва табела. И въвеждат хората в заблуждение. И така сриваш всичко”, допълни тя.

“Не знам на кой му е хрумнало да търси 5 лева за уайфай. Това е на “Панорама Юг”. Но това се предлага и няма как да го санкционираме. И не разбирам как с такива единични примери се очерня всичко”, каза още Ангелкова.

“Стартирахме рекламната си кампанията още от края на април. Тогава още не бе ясно кога ще мине кризата. Вече имаме нови клипове. Общо са 54. Във всички варианти. Стартирахме от понеделник във всички съседни държави, в Германия, в Скандинавия, във Вишеградската четворка”, допълни тя.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *