СВОБОДНО ВРЕМЕ

През 1992 г. Том Круз и Никол Кидман осиновиха момиченце. Днес тя дори не ги покани на сватбата си (Снимки):

През 90-те години на 20-ти век Никол Кидман и Том Круз  бяха култова холивудска двойка. Двамата живяха в брак малко повече от 10 години и често се снимаха във филми заедно.

Уви, поради непримирими различия, звездите от филма „Широко затворени очи“ се разделиха. Дори присъствието на две осиновени деца не спаси връзката им.

Том Круз и Никол Кидман

Днес ще ви разкажем за  Изабела Джейн Крус , 27-годишната наследница на Том и Никол . Тя, подобно на брат си Конър Антъни, практически не общува с австралийската актриса. Факт е, че Кидман не е споделяла възгледите на Круз за сциентологията и това е била основната причина за развода им.

Круз и Кидман деца

Трудното детство оставя своя отпечатък върху светогледа на Изабела. Тя може да се къпе в лукс, но решава да се раздели с родителите си и отказва да живее в сянката им. Може би заради развода на родителите си момичето решава да постигне всичко сама и да не живее за сметка на някого другиго.

Изабела Джейн Круз

Героинята на нашия материал днес живее в Лондон, където промотира собствения си бизнес. Тя е успял стилист и фризьор, но смята модния дизайн за свое основно призвание. Марката й „Bella Kidman Cruise” може да се похвали с впечатляваща колекция от тениски с различни щампи.

Никол Кидман деца

„Бела рисува, откакто малките й ръце могат да държат химикалка. През цялото време тя развива изкуството си. През по-голямата част от живота ѝ основното ѝ изразно средство са химикалката и хартията. Въпреки това, сега се пробва и в други формати. Включително цифрово “, се казва в резюмето на нейния уебсайт.

Изабела Кидман Круз

Връзката й с родителите й не е лесна. Най-малкото, тя иска успехът й да не бъде свързван с подкрепата на всемогъщите Круз и Кидман. Изабела дори не кани актьорите на сватбата си – не иска тържественото събитие да привлече обществено внимание. Независимо от това, Том, желаейки доброто на дъщеря си, покрива всички разходи по церемонията.

Изабела Джейн Круз сватба

Парадоксалното е, че в деня на събитието Никол Кидман се намира близо до дъщеря си – играе на Уест Енд, но въпреки това остава встрани от най-важния момент в живота на детето си.

Скромна сватба се състои през 2015 г., а Макс Паркър, консултант по IT технологии, е избранникът на Изабела. По ирония на съдбата Никол Кидман не успява да стигне и до сватбата на брата на Изабела, Конър Антъни, през 2019 година. Том Круз й забранява да присъства.

дъщерята на Том Круз

Изабела води непубличен тих живот, но все още не може да избяга от скандалите. Тя е критикувана заради своята обикновена, нехоливудска външност, и за това, че е напълно различна от Никол Кидман. Вероятно злобните критици забравят, че тя е осиновената дъщеря.

Изабела Джейн Круз дизайнер

„Мечтата ми беше да създавам дрехи. Колекцията от тениски е само началото, в бъдеще смятам да разширя линията на дрехите и да направя марката BKC световноизвестна “, споделя Изабела. Остава само да й пожелаем успех във всички начинания!

Източник: За жената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *