НОВИНИ

Пеевски се готви за идване на власт, а за целта Борисов и Радев не му трябват

Коментар на Илиян Василев във Фейсбук:

Гледам историята с Бобокови. Пеевски чрез Гешев системно отсвирва всички около Борисов и му вади кирливи ризи. Корпулентният реализира план за идване на власт и нито Борисов, нито Радев му трябват. Разиграва си коня, настройва всички срещу всички, по руската рецепта и с кремълска помощ, за да отслаби всички основни играчи, които могат да му бъдат опоненти.

Скара Борисов с половината бизнес, сега топи президента и те двамата са толкова елементарни, че се хващат на елементарни хватки и се хванаха за гушите.

Гешев се кълне, че защитава Борисов, а с реалните си действия просто му подлага динена кора всеки ден.

Това, което е много важно да се разбере, особено когато кирливите ризи са извадени. Не оставяйте Пеевски да ви отстрелва един по един. Не реагирайте първосигнално. Тези, които са в най-силна позиция и интриганстват са Пеевски и Гешев. Те са “хунтата”. Борисов също е част от нея, но е в отслабващи позиции. Да не стане така, че като се махне Борисов, да дойдат на власт прокситата на хидрата Пеевски. За него никой не говори. Знаете, че съм критикувал и критикувам и Борисов и Радев, но има нещо много гнило в цялата схема, след като никой не говори за Главния Пеевски.

Източник-факти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *