СВОБОДНО ВРЕМЕ

19-годишна предложи брак на възрастен бизнесмен, отговорът му бе…

Във времената, в които живеем, явно е възможно да намериш човек, който да ти вярва и да те разбира. Историята, на която наскоро попаднахме в мрежата, е доказателство за това.

Тя е за едно красиво момиче на 19 години, което решава да се омъжи за 40-годишен бизнесмен, който има две деца от предишния си брак.

Тя е млада студентка, която живеела с баба си. Тъй като не разполагала с много средства, започнала работа като сервитьорка. Скоро обаче се наложило да напусне работа заради по-специалното внимание, което почерпените клиенти обръщали на изваяното ѝ тяло.

Ясно разбирайки какво иска от живота и притежавайки собствени ценности, тя загърбила моралните си принципи и предложила на 40-годишен бизнесмен да се ожени за нея.

Мъжът наскоро сложил край на брака си заради непрестанните скандали с половинката си, които започнали, след като случайно я хванал в изневяра. Заради измамата вече трудно вярвал на жените. Още повече на едно красиво 19-годишно момиче.

То обаче ясно обяснило предложението си, разказвайки нелеката си житейска история, и веднага поставило исканията си.

“Имаш голяма къща и много приятели. Аз ще бъда добра домакиня. Всеки ден ще те радвам с нови вкусотии, може би дори ще те накарам да напълнееш. Ще почиствам къщата ти и няма да се налага да плащаш на помощничка и непрекъснато да се притесняваш, че може да изнесе от дома ти нещо ценно.

Ще изпълнявам перфектно съпружеските си задължения. Няма да ти отказвам нищо. Винаги ще се отнасям добре към теб и ще ти обръщам внимание. Ще те изслушвам и когато се налага, ще ти помагам със съвет.

Не искам да ми липсват пари, но не смятам и да ги пилея. Няма да имаме общ семеен бюджет, защото аз ще работя само върху себе си, за да ме харесваш. Парите ще изкарваш само ти.

Ще бъда честна и ще съм ти вярна, както и ти на мен. Но няма да ти кажа, че те обичам, защото ще те излъжа.

Ако нещо се случи с теб, ще си отида. Няма нужда да се притесняваш за парите си, защото ще сключим предбрачен договор”, споделила тя.

Независимо как се е развил семейният им живот, двамата знаят ясните си намерения и затова са в състояние да се доверят един на друг. Определено в една такава връзка няма губещи. Тя е финансово обезпечена, а той – заобиколен от грижи и внимание.

Източник-факти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *