НОВИНИ

Борисов за Радев: Да говори по-малко, заседнал е в тресавището

„Аз имам работа, а тези, които нямат, от сутрин до вечер търсят място, където да ме коментират. Мисля, че този път фактите са такива, че колкото по-малко говорят… Те вече толкова са заседнали са в тресавището. Никога повече не могат да говорят нито за правосъдна система, нито за корупция, нито за лобизъм, нито за намеса в работата на отделните власти. Това не е кой да е съветник на президента, това е „най-чистият” му човек и вътрешен министър в служебния му кабинет (Пламен Узунов, бел.ред.)”.

Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод новите разкрития на прокуратурата за секретаря на Румен Радев – Пламен Узунов и милионера Пламен Бобоков, съобщи Нова телевизия.

Премиерът бе на магистрала “Струма” по повод срутването в тунел “Железница” днес, като преди това посети болницата, където са приети тримата пострадали работници.

“Ето ги моите работи. Той освен лобизъм друго не може да покаже!

Аз имам работа, която върша, не е правена и много години след това няма да се прави.

Тези, които нямат работа си намират къде да ходят и да ме коментират. Толкова са заседнали в тресавището”, каза Борисов.

Премиерът призова да спрат да говорят за него в президентството и да си гледат в тяхната къщичка.

Борисов беше категоричен, че той самият никога не се крие, а най-важно за него е работата, която върши, а не обвиненията от политическите му противници.

“Дали сме пред прокуратурата, или тук, отговарям на всички въпроси всеки ден“, каза министър-председателят.

Борисов каза на ген. Мутафчийски, че като тръгне за Гърция, ще стига за 30 минути.

Вътрешният министър Младен Маринов пък докладва, че напрежение по границите няма, говорил е с румънските си колеги, както и с гръцките, за да няма километрични опашки по границите.

Източник-факти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *