СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ася Капчикова стана майка на близнаци – честито! (Снимки)

Поредните звездни бебчета проплакаха вчера. Носителката на титлата „Мис Плеймейт 2015“ и бивша половинка на рапъра Криско, Ася Капчикова ,  роди близнаци в Първа АГ „Света София“ във вторник, около 11:20 ч.

Въпреки, че бебчетата се очакваха да се появят някъде в средата на юли, явно са нямали търпение да видят бял свят и се родиха предсрочно.

Пред списание „Кенгуру“, чиято корица украси в началото на този месец, Капчикова заяви, че тя и децата се чувстват отлично.

Ася Капчикова бреемнна

Блондинката обаче отказа да издаде пола и имената на бебетата, вместо това изрази благодарността си към лекарите и техните грижи.

Ася Капчикова бременна

След почти година, прекарана извън обсега на медийното пространство, на 1-ви юни, Международния ден на детето, Ася се завърна под светлините на прожекторите с новината, че е бременна. Тогава, навръх празника, тя изненада последователите си в социалната мрежа, публикувайки първата страница на изданието, на която показва наедрялото си коремче.

бременната Ася Капчикова

Очакваше се наследниците ѝ да се появят на бял свят през юли – в разгара на лятото.

В началото на юни т.г. бившата участничка от риалити предаването „Фермата“ сподели пред „Телеграф“, че с партньора ѝ са почти готови с всички приготовления по посрещането на първородните си наследници, като домът им вече разполага с напълно обзаведена детска стая.

Тогава блондинката изрази щастието и вълнението си, че ще става майка и разкри, че се чувства напълно подготвена за този етап от живота си. За целта, по време на изолацията, тя е прочела множество книги по темата, част от които специализирани.

Ася КАпчикова роди

Тя също така заяви, че съвсем умишлено е страняла от публичността, понеже според нея щастието е привърженик на тишината, ето защо, срещайки своята половинка, тя е предпочела да обърне гръб на светските среди. Следващите промени са настъпили след като е разбрала добрата вест на 21 ноември м.г. – Денят на християнското семейство. Разбира се, първата ѝ реакция била да се обади на своето семейство, за да сподели с тях огромната си радост.

Източник: dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *