НОВИНИ

Миролюба Бенатова: Петьо Еврото от “Осемте Джуджета” преди 10 години се прочу с мероприятието срещу Николай Цонев

Скандалното журналистическо разследване “Осемте Джуджета” предизвика гробовно мълчание във властта, но коментарите и въпросите към властта се трупат с всеки изминал час.

Ето какво пише Миролюба Бенатова за главния “герой” в разследването Петьо Еврото.

“Ако се чудите кой е Петьо Еврото, онзи “скъпчията” от ресторанта на джуджетата, това е този, който преди 10 години се прочу с мероприятието срещу бившия военен министър Николай Цонев. Няколко съдебни състава записват в решенията си, че Еврото е бил активната страна в корупционната схема”, написа във Фейсбук журналистката Миролюба Бенатова във Фейсбук.

“Но от МВР го наградиха с кортик за храброст (по Цветаново време), а ВСС го пенсионира, за да вземе 18 заплати, вместо да му образува дисциплинарна проверка по куп причини. Същият този ********* е с магически изчезнала проба за алкохол, която от 1.2 промила се топи до 0.2. Защото е онзи, който прави всичко, което му кажат. И ще го държат докато диша. Защото така всичките схеми опират до него. И никога няма да се стигне по-далеч.

Тук прикачвам едно старо появяване на Еврото по тв, за да придобиете представа кой е бушонът на каппо ди тутти капи.”, уточнява Бенатова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *