НОВИНИ

Полина Паунова: Защо при такова изобилие от теми Жаблянов от БСП избра да изрази недоволството си от медиите

Журналистката от “Свободна Европа” Полина Паунова коментира във фейсбук профила си днешната декларация на социалиста Валери Жаблянов, който изрази недоволство от вчерашните репортажи и снимки, които са показали, че депутатите не носят маски. Той призова от парламентарната трибуна да бъдат взети всички мерки народните представители да бъдат защитени от медийни нападки.

Ето какво написа Паунова:

“Скъпи приятели, народният представител от БСП Валери Жаблянов е силно недоволен, че медиите снимали него и колегите му без маски. Медийна вакханалия, вика било това.

“Настоявам ръководството на НС да направи всичко възможно да се прекрати електронния тормоз върху народните представители, тяхното дискредитиране в телевизии и други средства за информация, подборното снимане, неуместното показване и нанасянето на морални и други щети върху отделните народни представители”.

Не ви е ли е любопитно защо при такова изобилие от … хм… теми, по които могат да се държат жарки речи, господин Жаблянов е избрал конкретно да изрази недоволството си от медиите, които НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ, си позволяват да снимат политиците?”

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *