ЗДРАВЕ

Комплекс за мързеливки за секси-крака: най-лесните 7 упражнения за стегнати и изваяни бедра

Колкото и да не обичаме физическата активност, всички знаем, че тренировките са пътят към добрата фигура. Само с диета не може, но за всички, които ги домързява да тренират час-два в залата, сме приготвили този лесен комплекс упражнения за секси-крака .

20 минути на ден и ще бъдете неотразими!

7-те най-лесни упражнения за стройни и стегнати крака са лесни за спазване и може да ги правите всеки ден (даже е препоръчително). Всяко упражнение се прави по 20 пъти, а самият комплекс може да се повтаря до 3-4 пъти на една тренировка. Ето ги и тях:

Сумо клякания

сумо клякания

Застанете в изправено положение с крака, разтворени по-широко от раменете. Краката сочат под ъгъл от 45 градуса. Сега приклекнете с изправен гръб, докато бедрата ви станат успоредни на пода. Повторете необходимия брой пъти.

Спинален мост

мост

Легнете по гръб, прегънете краката си в коленете под ъгъл от 90 градуса. От тази позиция избутайте бедрата до максималната височина. Задръжте в най-високата точка за 5 секунди и се върнете в изходната позиция.

Обратни напади

обратни напади

Застанете в изправена позиция, от това положение направете крачка назад с единия крак назад и приседнете, докато „задното“ коляното не опре пода. Върнете се в началната позиция и този път направете крачка назад с другия крак.

Приплъзване

упражнения

Легнете по гръб. Поставете ръцете си встрани, с длани надолу, протегнете крака. Бавно повдигнете бедрата нагоре и плъзнете краката си по-близо до задните части. Върнете се в началната позиция и повторете.

Тежести

упражнения с гири

Изправете се с леко раздалечени крака. Като държите гира с лявата си ръка, сложете дясната си ръка върху кръста. Наведете се напред, спуснете гирата до пода и в същото време изпънете десния крак право назад.

Ходене на пръсти

ходене на пръсти

Вземете във всяка ръка по една гиричка. Повдигнете пети от пода и вървете на пръсти за около минута.

Дълбоки клекове

клекове

Вземете гирата с две ръце. Застанете с крака, разкрачени на ширината на раменете. Свийте коленете си и спуснете бедрата така, че да са успоредни на земята. Повторете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *