НОВИНИ

Сърбия в шок: Чичо заведе 9-годишния си племенник на рожден ден и го изнасили

А.П. (30) от Сремски Карловци, заподозрян в изнасилване на деветгодишно момче на частно парти в Серат, представи защитата си пред съда в Нови Сад, а съдия от Върховния съд за предварително задържане го осъди на 30 дни за публичен тормоз и опасение от рецидив и възможността за влияние върху свидетели.

А. П. беше арестуван вчера в Сремски Карловци, а от източник от прокуратурата заяви, че заподозреният отрича престъплението, пише „Вечер“.

В критичната нощ той завел момчето на рожден ден, откъдето го върнал около 4 часа сутринта. Родителите на момчето забелязали на следващия ден, че с детето нещо не е наред, затова го завели на лекар, който определил нараняванията и го задържали в болницата.

„Медицински преглед разкри, че детето е наранено, което показва, че е било изнасилено. Лекарите уведомявали полицията и е започнала разследване. Момчето, което е в състояние да общува, веднага заявило, че чичо му го е завел на рожден ден, принуждавайки го да пие алкохол и го целувал. Детето описало подробно ужаса, през който преминало. От заподозрения веднага е взет ДНК за анализ и резултатите показват, че момчето казва истината. „

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *