НОВИНИ

6 лв. за барбарон иска заведение на плажа “Нестинарка”

Искам да ви разкажа, защо според мен синдрома “Андрешко” убива всеки един бизнес в България! Сядаме с половинката и двете деца да хапнем и пием по нещо. Плажът е “Нестинарка” в гр. Царево.

Това коментира във “Фейсбук” Християн Георгиев.

Плажчето е гръмко обявявано, като едно от безплатните и наистина има зони, в който шезлонг и чадър са по 0 лева. НО, тук идва голямото но, в заведението “Клуб 35”, което имахме неблагоразумието да изберем, се плаща за барбарон по 6 лв.

Видно от сметката, която прилагам, сме консумирали разни неща. Така да се каже, не сме седнали да пием едно фрапе и да нагъваме сандвичи от вкъщи!

 

Не че има лошо в това, просто не приемам за нормално да седнеш в заведение и да консумираш внесено от отвън. По същия начин не приемам и да седна да ям и да ме карат да плащам освен за храната, и за столовете!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Днес заведението се “изхитри” и спечели едни 12 лева, но всъщност загуби много повече. Ние ще сме още поне два месеца в Царево и както казва Христо Мутафчиев – “Няма да им стъпим!”, ама не на гърците, а на андрешковците.

Съветвам всички приятели, също да не им стъпват. Синдромът трябва да бъде изкоренен, ако искаме бъдеще за децата си в тази страна!

Източник-факти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *