НОВИНИ

Левски задлъжнял с нови 5 милиона лева, Тити си продава колата

Футболен клуб Левски отново е изправен пред тежки за решаване финансови проблеми. Акционер на “Герена” Константин Папазов обяви най-сериозно, че месец юли ще бъде решаващ за бъдещето на клуба.

Той благодари на феновете за подкрепата до момента, но тя в никакъв случай не е достатъчна. Както е известно запалянковците успяха да покрият почти в последния момент вноската към НАП за юни.

“Трябват ни 5 милиона лева. Без тях Левски няма да оцелее”, заяви той пред “Нова телевизия”.

По-рано през седмицата и главният акционер Наско Сираков спомена почти същата сума – 4,5 милиона лева. Това са задължения, натрупани от началото на извънредното положение насам. Става въпрос за заплати, данъци и осигуровки към тях.

Константин Папазов разкрива също, че е решил да сложи край на пороците си на пътя като преминаване на червено, паркиране в градинки, престои на велоалеи и т.н. Треньорът е обявил за продан возилото, с което извърши станалите популярни през последните седмици негови нарушения. Той търси 38 000 лева за него, но до този момент все още няма желаещи да го закупят, пише “Меридиан Мач”.

Междувременно договорът за наем на Дени Алар от Рапид (Виена) изтече и австрийският нападател вече не е част от състава на Левски, съобщават от клуба. Това постави в деликатна ситуация временния треньор Георги Тодоров, който вече трудно събира група за мач.

Алар пристигна в Левски в началото на сезон 2019/2020. Той записа 27 мача със синята фланелка и отбеляза 4 гола във всички турнири.

“Ръководството, спортно-техническическия щаб, футболистите и служителите на ПФК Левски пожелават на Дени Алар много здраве, лични и професионални успехи”, пишат от клуба.

Източник-offnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *