НОВИНИ

Беновска: Гешев е “голмайсторът”. Той ще реши битката между Радев и Борисов и президентските избори

С топли думи към главния прокурор и надежда се обърна журналистката Беновска, предаде Канал 3:

“Главният прокурор Иван Гешев всеки ден се показва като „голмайстор“ в мача „Добрите VS Лошите“. Гешев се опитва да неутрализира отбора на „Лошите“- богаташи, които всички правителства, обаче, доброволно създадоха и чинно угояваха 30 години като Хензел на Братя Грим. Гешев не само „дриблира“ със закона, а и развява „знамето“ на Библията, и обещава победа на отбора на „Добрите“, които ще върнат на бедните заграбеното от богаташите.

Двама други „голмайстори“ , премиерът Борисов и президентът Радев, всеки ден си вкарват „дузпи“ в 4-годишния, вече мач „Радев VS Борисов“. На екрана на техния стадион се прожектират снимки, текстове на sms-и, пуска се чалга – озвучена с телефонни разговори.

Съдии в тези два „мача“ са съдиите от КС на България – начело с екс главния прокурор проф. Борис Велчев, екс премиера на СДС Филип Димитров, екс омбудсмана и екс председател на ВАС, и екс депутат на Симеон Сакскобургготски Константин Пенчев, екс съветника на президента Радев проф. Атанас Семов.

Във вторник, 7.7. 2020 г., КС трябва да се произнесе недосегаем ли е президентът Радев.

Ако „пълководецът“ на бойно поле в битка за върховенството на закона Иван Гешев получи отговор от КС: Да, президентът подлежи на разследване и осъждане , както всеки гражданин . – мачовете „Добрите VS Лошите“ и „Радев VS Борисов“ са свирени.

И Гешев ще стане „голмайстора“ на демократичния преход. И ще реши бъдещето и на Радев, и на Борисов. И ще реши предстоящите парламентарни и президентски избори.

Главен прокурор Гешев, вие ли ще сте „лекарството“ срещу „коронавируса“ на корупцията и войната „Радев VS Борисов“?

Аз съм Беновска. И питам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *