НОВИНИ

Борисов за Алепу: Чудя им се на акъла защо си вкараха автогол. Вижда се, че хотел, а казват, че не е

Абсурдно е да се даде разрешение за строителство на хотел на Алепу. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещението си в Поморие, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Бургас.

„Това е прекрасно място за къщичка на птици. Ако си мислят, че с увъртанията си, че тази подпорна стена не е блок или хотел, няма кой да им се върже. Представяте ли си някой да даде разрешение там да се строи хотел? Това е абсурдно. Чудя им се на акъла защо си вкараха такъв автогол. Вижда се, че хотел, а казват, че не е“, заяви премиерът.

Борисов добави, че тече разследване и това най-вероятно ще доведе до санкции.

Той заяви, че се прави максимума за туризма – всичко възможно, за да има добър сезон. “Искаме да не спира животът, да дадем възможност на бизнеса да работи, да въртят оборотите и курортите да се пълнят”,  каза пред Флагман премиерът, който е на работно посещение в Бургаска област.

“Нашите опоненти обаче ни критикуват, искат да затваряме всичко и да стоят хората по къщите. Ние не си го позволяваме. В момента се опитваме контролирано да даваме възможност на всеки бизнес да не става по-богат, а просто да вървят оборотите”, допълни Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *