Uncategorized

В Лозенец дерат кожи от туристите, искат по 200 кинта за…

„Нашите хотелиери и ресторантьори по морето трябва да се съобразят с новите реалности.

Изключително важно е да се предлага добра услуга на разумна цена”, това ежедневно обяснява министърът на туризма Николина Ангелкова по различните телевизионни студия.

Докато редица плажове, хотели и заведения по нашето Черноморие са празни и масово свалят цените, други явно не се оплакват от липса на туристи, тъй като цените съвсем не са променени, или поне не са намалени.

Пловдивчанин седнал на бийч бар „Delete”, който част от комплекса „Oasis”.  От заведението, което стопанисват плажа, са сложили бомбастична цена шатрата  в размер на 200 лева, все пак за чадър с два шезлонга цените са „народни” – по 9 лева с два шезлонга, съобщава „Трафик“.

Ако седнете не въпросното заведение обаче трябва да се бръкнете сериозно за консумация. От менюто е видно, че най-обикновена пица маргарита или 3 броя брускети  струват 15 лева, а повечето пици са между 20 и 45 лева за 400 грама.  Салатите са от 17 до 25 лева, а пастата започва от 20 лева.

Кафе с фреш ще ви излезе 15 лева, а ако искате и вода, трябва да дадете още 6 лева за 850 мл. вода, бутилирана в град Девин.  Порцията диня  и пъпеш са на цена от 9 лева, а мелбата е 15 лева.

Разбира се, заведението е едно от най-скъпите на плажа в Лозенец, като туристите имат възможности да изберат къде да седнат.  Вероятно с цените от управата на заведението целят „да откажат много хора” или да подберат клиентите си.

Въпреки това барът организира концерти и различни ивенти, което означава, че не разчита само на вътрешните по-заможни клиенти към тузарския комплекс.

 

Източник: Блиц

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *