НОВИНИ

Нов потрес на БГ морето! Не пускат хората на плаж без онлайн резервация.

В неделя решихме да посетим плаж “Дюни”. Мислехме, че няма да имаме проблем, но едно момче ни спря да пита накъде сме тръгнали. Ние отговорихме, а той каза: “Съжалявам, не може, защото плажа е онлайн резервиран”. Това разказва пред камерата на Нова тв Стефан Баев.

“Погледнах момчето, погледнах плажа и помислих, че може нещо да не съм разбрал”, коментира той. В крайна сметка хората били насочени към съседния плаж, който е свободен.

На никого не е необходима онлайн резервация, станало е недоразумение, посочи Николай Янков, ръководител на комплекса.

Той е бил насочен към другия край на плажа, тъй като там сме организирали всички услуги за туристите – шезлонги, чадъри, тоалетни, добави още ръководителят.

Освен това хората са били насочени с колата си към паркинга, а не да си оставят колата на улицата, където всичко може да се случи, коментира още той.

“Аз не съм влизал в пререкания със служителя в неделя, но останах с усещането, че има едно нежелание да се смесват туристите, които почиват в комплекса с тези, които идват за ден само на плаж”, обясни Баев. “То това не е само тук, и в други комплекси е така”, допълни той.

“Служителят ни не е допуснал нарушение, а е имало неточност и непълна информация. Още вчера направихме инструктаж на охранителите и служителите от баровете и ресторантите да бъде обяснявано кои заведения са за гостите на комплекса и кои за еднодневните туристи”, посочи мениджъра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *