НОВИНИ

Васил Божков: Барни Ръбъл блестящо разясни случая “Росенец”

В нов пост на страницата си във Facebook бизнесменът Васил Божков, който се намира в Дубай, заяви, че „Барни Ръбъл блестящо разясни случая “Росенец”.

Божков призова: „Нека анализира и тези теми:

1. Илия Златанов: “Пеевски искаше бизнеса ми, за да участва в подмяната на старите асансьори в страната, защото се очакват от ЕС около 4 милиарда евро за целта.”

2. Пламен Бобоков: “Всеки държавен директор, чиновник до портиер в Русе се назначава от едно-единствено лице. Това е областният координатор на ГЕРБ – Пламен Нунев.”

3. АДФИ: Близо 85% от проверените обществени поръчки в министерствата през миналата година са проведени в нарушение на закона.

Ако правосъдният министър няма мнение по тези теми, нека отговори някой друг “експерт” от правителството, завършва поста си Божков.

Снощи правосъдният министър Данаил Кирилов нарече основния участник в скандала около имението на Ахмед Доган в пристанище “Росенец” СпонджБоб Квадратните гащи. Това става ден след като съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов и негови съпартийци направиха опит да акостират на плажа на простанище “Росенец”, но бяха спрени от петима охранители. А днес президентът Румен Радев обяви, че са служители на НСО и започва вътрешна проверка. Коментарът на Кирилов е от профила му във фейсбук, видя clubz.bg. Говори с ирония за случая, като заявява “Е, най-добре да го били набили, ама уви”.

Какво значение има, ударил едно танго на камъните с охраната – напълно достатъчно и вдъхновяващо! Е, най-добре да го били набили и други мерки да са наложили, ама, уви, браво на охраната – и те на море, не се хванали лесно на въдищата като шарани. Ех, защо не успяха да се втурнат в неговия сценарий… Язък, казано на Бг. Ся един по-нисък генерал от мен ще остане неудовлетворен: нема жертви, геройството остава съмнително.

Сценаристите признават, че много се били подготвяли за това завладяване, ама от правна страна – нюню, няма документи, няма убедителни вещно-правни основания, напротив, отзад навсякъде промишлени цистерни. Съмнителна е тая “резиденция”, ако е на “почетния Председател”, да го ожалиш, Прокопиевата далеч по-фешън.

Не беше красив и достоен спектакъл, а правно нещастен: явно Квадратните гащи е слушал некъв нищожно избран софийски общински съветник уж наказателноправен експерт, вместо да чуе вярната Надежда Йорданова, тя щеше да му обясни разликата между плажа ивица и морски камъни , ама нейсе.

Анимация да става, Инспектор ДюДю и той набира сила, една съпруга на стъклено кълбо визионерски идеи му събира, Конфуций ряпа да яде!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *