НОВИНИ

Станислав Балабанов от протеста: Най-хубавото е, че зад гърба ми има много български граждани. Това се случва за първи път от много време насам

Най-хубавото е, че зад гърба ми има много български граждани. Това се случва за първи път от много време насам. Това заяви при включването си от протеста в центъра на София репортерът на “7/8 ТВ” Станислав Балабанов, който се включи пряко от мястото. Край него мина и Мая Манолова, която каза”: “Шествието тръгна към Министерския съвет, да викнем на Борисов “оставка”.

Самият Балабанов продължи: “Не съм юрист, но не знам дали има юридическо право прокуратурата да действа по такъв начин. Ден по-рано прокуратурата не се намеси при една друга ситуация на плажа пред сараите на Ахмед Доган. Много политически партии са тук, но за първи път наблюдаваме обединение не между политически институции, а обединение между българските граждани. Стигна се предела на търпението на хората и затова всички те са тук, за да защитят най-важното ни нещо – демокрацията, защото това е пример за уронване на престижа. Радев каза, че вече предсрочните избори са започнали. Най-хубавото е, че зад гърба ми има много български граждани. Това се случва за първи път от много време насам”, каза Балабанов.

Източник-petel.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *