НОВИНИ

Партията на Марешки поиска импийчмънт на президента

Воля би подкрепила вот на недоверие срещу цялата система. Този вот трябвало да се внесе с процедура по импийчмънт на държавния глава. Тази позиция изрази пред медиите Кръстина Таскова след срещата с БСП, предаде news.bg .

За нас от Воля борбата с корупцията винаги е била приоритет, обяви тя. Проявяваме нулева толерантност към корупцията на всички нива, подчерта депутатката. Хората на Веселин Марешки искат реална борба с корупцията.

Корупцията не се бори с вот на недоверие, според Таскова. Корупцията се борела с реални действия. От Воля са доволни, че няма нито един техен представител, замесен в корупционен скандал.

Припомняме, че вчера прокурори влязоха в президенството. Претърсени бяха два обекта – кабинети на съветник и на секретар на президента.

За секретните докумнети в касата на презиндетството при акцията бяха задържани четирима. Сред тях са сектерарят на презиндента Пламен Узунов и съветникът му по военните въпроси Илия Милушев. След това ДАНС отне достъпа им до класифицирана информация.

В подкрепа на президента се проведе и протест на “Дондуков 2” .

По-късно президентът Румен Радев излезе на протеста.

Източник-petel.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *