НОВИНИ

Масово струпване на граждани в този момент на плажа в Росенец

Поради “мерки за сигурност” полицаи блокираха и не допускат десетките граждани, които се събраха в парк “Росенец”,  включително Христо Иванов и Ивайло Мирчев от “Да,България”. Действията се разиграват в близост до имението, свързано с почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Четири автобуса вече са паркирали по пътя. Те са с регистрации от Силистра, Пазарджик и Търговище. Десетки са вече и автомобилите, които в ранните сутрешни часове са се предвижили към Отманли. Те са  предимно с регистрации от Пазарджик и Кърджали.

Полицаи не допускат гражданите и “изискват лични карти от по-настоятелните граждани”, които “просто искат да преминат” и по думите им “желаят действията им да започнат и приключат мирно”.

Симпатизани на ДПС също пристигнаха в района. Един от присъстващите заяви за bTV, че е дошъл от Благоевград по “собствена инициатива”. Струпването на симпатизантите е в отговор на протестната инициатива.

Организираната инициатива дойде, след като бившия правосъден министър Христо Иванов стигна с лодка до плажа в парка, но бе изгонен от охранителни на НСО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *