НОВИНИ

Адвокатът на Милен Цветков с горещи разкрития за Кристиан СНИМКИ

Опитите на Кристиан Цветков да саботира делото за убийството на Милен Цветков няма да имат никакъв успех. 

Това коментира адв. Менко Менков, който защитава семейството на покойния журналист.

От пледоарията на прокуратурата стана ясно, че скоростта на джипа убиец, с който се е движил Кристиан Николов, е била не по-малка от 103 км/ч в момента на удара, а 16-17 м преди това тя била около 95 км/ч.

Същевременно обвиняемият Кристиан Цветков по всякакъв начин опитва да саботира делото. На едно от последните заседания стана ясно още, че той не е съдействал на разследването, отказал е да даде и ДНК.

Стана ясно още, че той си измислял причини, поради които не искал да бъде прегледан. На една от датите заявил, че има стара травма на гръбнака, а на друга – че страда от стомашно разстройство.

Кристиан бе включен във видеоконферентна връзка, но пожела изобщо да не присъства на съдебното заседание и връзката с него беше прекъсната.

Адв. Менков заяви, че това негово поведение не подлежи на коментар:

„Как да го коментирам, той си има такова право, по закон, да не се явява, да не съдейства, обявява, че ще съдейства, а прави обратното. Той има право по закон.

Опитите му да саботира разследването му са неуспешни. Неговото съдействие не ни е необходимо, на самия него, да си облекчи положението, но той не го прави. Вината му ще бъде доказана.“

Източник-bTV

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *