СВОБОДНО ВРЕМЕ

И Данчето Христова събира тен на морето – вижте приказната ѝ морска вила! (Снимки)

Вече замириса на море и няма сила, която да удържи хората в скучния град, дори и страхът от коронавируса! Много наши звезди вече отмарят на морето, като тази година прави впечатление, че предпочитано е родното Черноморие.

Сред летуващите е и естрадната легенда Йорданка Христова , която първа в гилдията откри летния сезон. Вече повече от седмица Данчето се намира в любимото си Царево , където стопанисва китна вила от 20 години.

Още с покачването на температурите певицата решила да се качи на колата си и да забегне от София. Все още не знаела за колко време ще ѝ се удаде възможност да остане край морския бряг , но ако всичко вървяло по план, щяла да се пече в Царево чак до края на лятото.

Йорданка Христова вила

„Най-много да пътувам за концерти, но от година насам и тях съм разредила. Почивам си активно“, споделя грандамата на родната естрада. Разбира се, както всеки сезон, и този не направил изключение и Йорданка хвърлила солидна сума, за да направи козметичен ремонт на вилата си, да покрие щетите, които зимната влага нанася ежегодно, и да вкара нови цветни видове в градината си – нейната голяма слабост.

вилата на Данчето Христова

Този път обаче случила на читави майстори, след като преди години пишман такива я завлякоха с 15 хиляди лева за ремонт на покрива ѝ, а не свършиха никаква работа. Въпреки че живее на няколко минути от плажа, певицата предпочита да играе йога и да събира тен зад високите огради на двора си, за да има уединение.

морската вила на Йорданка Христова

Вечер обичала да се разхожда из старата част на града – Василико, а вече имала няколко „резервации“ от нейни приятели, които дали заявка да я посетят и да се поглезят с безплатна почивка край морето.

Източник: ПИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.